Smoofl Ijsjes

Smoofl Ijsjes

Smoofl Ijsjes

Bij Laurine’s Petcare kan je ook terecht voor jouw Smoofl hondenijsjes. Ik heb ze meer dan een jaar eerst zelf getest bij Zippo en alle opvanghondjes en ik kan hier alleen maar positief over zijn want hoe geweldig is dit Belgische product. De Smoofl hondenijsjes zijn het ideale tussendoortje tijdens warme zomermaanden om je lieve viervoeter te laten afkoelen, daarnaast is Smoofl nog eens 100% VEGAN , granen-, lactose- en vetvrij zodat ook gevoelige honden lekker kunnen Smooflen. De Smoofl hondenijsjes kan je simpel en snel zelf maken. De mix los je op in water, roer je goed door en zet je een nachtje in de vriezer. De volgende dag smikkelt jouw hond van een fantastisch lekker ijsje. Nieuwsgierig? 

Neem telefonisch (0476/09.46.82) of via het contactformulier contact om een bestelling te plaatsen. 

Beste klanten,
De beschikbare plaatsen zijn te terug te vinden door op het hondje rechts onderaan te klikken. Het aantal plaatsen is zeer beperkt. 

VOLZET = VOLZET

OPGELET!!!
Bij het bij het boeken van een dagopvang of logement bij Laurine’s Petcare dienen de breng-en afhaaluren gerespecteerd te worden. (zie openingsuren op de contactpagina)

Met vriendelijke groeten Laurine van Laurine’s Petcare

WEGENS TE KLEINE LEEFRUIMTE WORDEN NIEUWE KLANTEN MET GROTE HONDEN (vanaf 20 kg) NIET MEER AANVAARD!