Spabehandeling

Spabehandeling

Spa behandelingen

In de natuur kennen dieren reeds vergelijkbare procedures. Ze rollen uit in het zand, klei of gras om de huid van overtollige vet te reinigen en de vacht van parasieten te zuiveren. De noodzaak van dergelijke acties is genetisch inherent aan hen. Een hond die echter in een appartement of een huis woont wordt de mogelijkheid ontnomen om voor zichzelf te zorgen. De vacht wordt droog en dof, de talgklieren werken niet goed en er ontstaan huidziekten. Dankzij Spa behandelingen kan uw hond echter de nodige verzorging krijgen. De belangrijkste voordelen van een Spa behandeling zijn reiniging, herstel, hydratatie, huidverjonging, verbetering van de bloedcirculatie en metabolisme, evenals reguleren van het Ph-balans van de huid, verhoging van de tonus en verbetering van het algemene welzijn van uw hond. Als uw hond last heeft van droge huid en vacht, klitten, schilfers(seborroe), schimmels, irritatie na een allergische reactie of als u uw hond gewoon wil verwennen en een boost geven dan is een Spa behandeling de ideale oplossing. De Spa behandelingen kunnen afzonderlijk of als extra geboekt worden bij een toilettage. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie omtrent de prijzen. Wenst u een spa behandeling bij uw hond dan kan u bellen op het nummer 0476/09.46.82 of 0476/22.39.33. Deze behandeling is enkel mogelijk op afspraak of als extra te boeken bij de opvang van uw hond bij Laurine’s Petcare
 1. Hydrocirculatie
  Deze Spa behandeling is vergelijkbaar met een jacuzzi. Bij Hydro circulatie (Bubbel effect) wordt de bloedcirculatie gereactiveerd. Deze spa behandeling is geschikt voor oudere honden, honden met overgewicht of honden die weinig of niet bewegen. Deze therapie is enkel mogelijk voor kleine tot middelgrote honden omwille van de grootte van het bad. Hydrocirculatie is goed voor:
  – De balans en stabiliteit
  – De spiermassa/spierkracht
  – Het verbetert de functie, mobiliteit, flexibiliteit en beweging (Range Of Motion)
  – Het verbetert de kwaliteit van leven
  – Het verbeterd het presteren van de hond (bijv. sport honden)
  – Het voorkomt blessures en onderhoudt de conditie van de hond
  – Het vermindert pijn, stijfheid en zwellingen
  – Het stimuleert de circulatie van nutriënten en zuurstof en het stimuleert het cardiovasculaire systeem(bloedcirculatie)
  – Er staat minder gewicht op de gewrichten en spieren van de hond Kostprijs: Kleine hond €40
  – Middelgrote hond €50 Duur: 25 minuten
  Preventieve behandeling: 1x per maand
 1. Hydro therapeutische ozon behandeling
  Ozon staat bekend om zijn sterke antibacteriële functie en is werkzaam tegen een hele variatie aan huid -en vachtaandoeningen. Zo zijn psoriasis, atopie, schimmelinfecties, gistinfecties, bacteriële huidproblemen, alopecia, … maar een paar voorbeelden van aandoeningen waarbij ozon kan helpen. Door de combinatie van de hele fijne bubbels en ozonwater gaat de werking tot diep in de huid. Soms is medicatie, zalf of medicinale shampoo achteraf zelfs niet meer nodig! Ook deze behandeling kan preventief ingezet worden bij hondjes die gevoelig zijn aan huid -en vachtaandoeningen. . Deze therapie is mogelijk voor kleine tot middelgrote honden (door de grootte van het bad). Ozontherapie is goed voor:
  – Doen genezen van wonden
  – Circulatiestoornissen.
  – Om het immuunsysteem te stabiliseren
  – Op tekenen van ouderdom en slijtage
  – Om de prestaties te verbeteren
  – Goed voor honden met veel stress
  – Honden met allergieën
  – … Bij deze behadeling wordt het metabolisme van de cellen geactiveerd. Waardoor de algemene toestand van de circulatiestoornissen, genezingsprocessen van wonden of zweren, huidziektes en de huid en haren van uw hond worden verbeterd. Ook is deze spa behadeling een extra boost voor het immuunsysteem van uw hond.
  – Kostprijs: Kleine hond €45
  – Middelgrote hond €55
  – Duur: 25 minuten
  Preventieve behandeling: 1x per maand
Bekijk hier de reviews
4.7/5

Laat hier een review achter!

Bekijk hier de reviews

5/5
Mike De Munter
Read More
Één van de betere toilettage van Gent en omstreken.
Dirk Verhe
Read More
Nog steeds na 25 jaar TOP
Anges Langois
Read More
Vriendelijk onthaal en de toilettaze van onze bison frize was heel mooi gedaan
Peter De Grootte
Read More
Je hond wordt hier goed verwent en verzorgd
Ias 007
Read More
Excellent
Louis Moerman
Read More
Nog steeds na 25 jaar TOP
Nelly Bos
Read More
Nog steeds na 25 jaar TOP
Previous
Next

Laat hier een review achter!

Facebooknieuws

Beste klanten,
De beschikbare plaatsen zijn te terug te vinden door op het hondje rechts onderaan te klikken. Het aantal plaatsen is zeer beperkt. 

VOLZET = VOLZET

OPGELET!!!
Bij het bij het boeken van een dagopvang of logement bij Laurine’s Petcare dienen de breng-en afhaaluren gerespecteerd te worden. (zie openingsuren op de contactpagina)

Met vriendelijke groeten Laurine van Laurine’s Petcare

WEGENS TE KLEINE LEEFRUIMTE WORDEN NIEUWE KLANTEN MET GROTE HONDEN (vanaf 20 kg) NIET MEER AANVAARD!